top of page
Abonnementsformule voor leerlingen Kunstacademie Geraardsbergen

Leerlingen (en personeelsleden) van de Geraardsbergse Kunstacademie kunnen voor de prijs van 15 euro een Kunstkrakabonnement kopen aan de balie van de Kunstacademie.

Als lid van Kunstkrak kan je heel wat activiteiten aan verminderd tarief of zelfs gratis bijwonen.

Tickets voor de activiteiten vermeld op het abonnement dien je steeds op voorhand af te halen aan de balie van de Kunstacademie.

Wacht niet te lang want voor sommige voorstellingen is het aantal tickets beperkt!

Abonnementsformules voor wie steunend lid wil worden van Kunstkrak

MINI-ABONNEMENT 

Wie gebruik wil maken van het mini-abonnement, stort een bedrag van 25 euro op onze rekening BE13 0010 5871 0439 met de vermelding ‘steunend lid + naam + adres’. Wij bezorgen jou dan een lidkaart waarmee je gratis 3 activiteiten naar keuze uit het onderstaande lijstje kan bijwonen. Het enige wat je hoeft te doen is minstens veertien dagen op voorhand een mailtje sturen naar tickets@kunstkrak.com dat je de betreffende voorstelling wenst bij te wonen. Wij reserveren dan graag een plaatsje voor jou!

     

MAXI-ABONNEMENT 

Wie alle voorstellingen uit het onderstaande lijstje gratis wil kunnen bijwonen – of wie ons gewoon heel graag ziet – stort een bedrag van minimum 50 euro op onze rekening BE13 0010 5871 0439 met de vermelding ‘steunend lid + naam + adres’ Ook in dat geval ontvang je van ons een lidkaart en stuur je minstens veertien dagen vooraf een mail naar tickets@kunstkrak.com welke voorstelling je wenst bij te wonen.

 

 

FILMVOORSTELLING

10 november 2023 om 19u30 - Cinema Focus Geraardsbergen

 TIERRA AZUL - LEÁN

19 november 2023 om 10u30 - Kunstacademie  Geraardsbergen

 

 ARGENTIJNSE TANGOAVOND 

25 november 2023 om 19u00 - De Spiraal Geraardsbergen

 

 APERITIEFCONCERT SALOPET 

28 januari 2024 om 10u30 - Kunstacademie Geraardsbergen

 

 DANSVOORSTELLING  - LEERLINGEN KUNSTACADEMIE 

3, 4 en 5 mei 2024 – Arjaantheater Geraardsbergen

 

 

Uiteraard kan men voor alle voorstellingen uit de activiteitenkalender ook een los ticket aanschaffen. Klik op de gewenste activiteit voor meer info.

 

ABONNEMENTEN

bottom of page